Seleccionar página

Si busques un servei de neteja per a la teva comunitat de veïns, no hi ha dubte que el millor és contractar a una empresa de neteja. Avui dia és difícil mantenir una comunitat de veïns neta. Organitzar-se entre veïns per mantenir l’espai comú amb bon aspecte de vegades és complicat, perquè no hi ha temps i tampoc són professionals en neteja.

Com a alternativa, es poden buscar serveis especialitzats de neteja de la seva zona, com una empresa de neteja per a que s’encarregui de tot.

 

7 motius per contractar un servei de neteja per a la teva comunitat de veïns

  1. Estalvia temps: organitzar un espai lliure a l’agenda de cadascú és cada vegada més difícil per les obligacions i el poc temps lliure disponible. El primer dels motius per contractar una empresa de neteja és que permet descansar i recrear-se sense haver de preocupar-se per netejar.
  2. Salut: un ambient net és vital per mantenir-se sa i eliminar gèrmens i bacteris pot prevenir moltes malalties. A més, un lloc net, estimula el benestar psicològic.
  3. Professionalitat: els empleats de les empreses de neteja aprenen contínuament noves tècniques per oferir un gran rendiment a l’hora de netejar. Ells saben quin tipus de neteja i productes es necessita per cada cas. Les empreses de neteja ofereixen qualitat i abasten diferents serveis.
  4. Garantia de satisfacció: el treball no es considera acabat fins que el client estigui satisfet amb el mateix. Abans d’acabar tot es supervisa per assegurar que s’hagi complert el contracte plantejat a l’horari establert.
  5. Relació qualitat/preu: un altre dels motius per contractar una empresa de neteja és que per a la comunitat és molt més rendible a llarg termini, doncs s’evita haver de comprar els productes i complements necessaris. Contractar una d’aquestes empreses és una opció més ràpida i accessible.
  6. Serveis integrals i auxiliars: les empreses no es limiten únicament a netejar llars, també s’encarreguen del manteniment d’oficines, comunitats i locals. A més, moltes vegades ofereixen serveis de consergeria o jardineria o auxiliars com el control de plagues.
  7. Transparència: sempre es busca crear una relació de confiança amb el client, per la qual cosa, es permet al mateix investigar valoracions i comentaris sobre el servei a oferir.